20 січня 2023, 11:18

"Є проблема..." – Коваленко про встановлення ЗРПК "Панцир С-1" на дахах у Москві

Встановлення ППО на дахи адмінбудівель у столиці РФ – демонстрація страху та неповноцінності, вважає Злий Одесит.

"Є проблема..." – Коваленко про встановлення ЗРПК "Панцир С-1" на дахах у Москві

Військовий експерт Олександр Коваленко прокоментував встановлення ЗРПК "Панцир-С1" на дахах адміністративних будівель у Москві, яку напередодні спостерігали та фіксували на відео жителі столиці країни-агресора.

Він вважає ці дії Кремля не найвдалішими, про що розповів на своєму ТГ-каналі.

За його словами, у цього комплексу "є величезна кількість болячок, які є хронічними та невиправними", через що розміщення на дахах багатоповерхівок загрожує наслідками для москвичів.

"У ЗРПК "Панцир-С1" є серйозні проблеми з роботою в умовах щільної міської забудови. Висотні будівлі значно знижують ефективність фіксації загроз. Крім того, у ракет ЗРПК "Панцир-С1" є проблема і, скажімо так, з огинанням цих самих будівель", - пояснює Коваленко.

У цьому контексті він нагадав про Бєлгород, де неодноразово фіксували невдалу роботу "Панцира": ракети падали на житлові будинки.

"ЗРПК "Панцир-С1" на дахах будівель - це не тільки демонстрація страху, якого зазнає російське військово-політичне керівництво, а й демонстрація неповноцінності та дефективності комплексу, що не має аналогів у світі", - підсумовує військовий експерт.

Повідомлялося, що у Москві на дахи будівель кранами піднімають ЗРПК "Панцир С-1".

Як писав Діалог.UA, Сергій Лавров, який звинувачував ЗСУ в установці "ППО у житлових кварталах" Дніпра, різко "перевзувся". "Шеф" російської дипломатії підтвердив встановлення систем "Панцир-С1" на дахах висоток у Москві та вже не вважає це "злочином".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини