6 листопада 2022, 09:27

"Сі зливає Путіна", – Латиніна вказала на фатальну помилку диктатора

Володимир Путін здійснює помилкову політику у відносинах і з Заходом, і Сходом, вважає Юлія Латиніна.

"Сі зливає Путіна", – Латиніна вказала на фатальну помилку диктатора

"Великий геополітик" Володимир Путін унаслідок помилкових кроків розгубив майже всіх союзників. Ні на Заході, ні на Сході у РФ немає підтримки.

Чому так відбувається, пояснила у Facebook відома російська журналістка, військовий і політичний оглядач Юлія Латиніна.

Вона нагадала, що Путін дуже довго намагався зробити з Німеччини свого головного союзника у Європі, вкладаючи у цю справу неймовірну кількість зусиль і грошей. При цьому Кремль вів проти тієї ж Німеччини газову війну, сподіваючись, що це зійде йому з рук. Не зійшло. Берлін остаточно та публічно відвернувся від Росії, що можна назвати повноцінним дипломатичним крахом.

На Сході у Путіна також не все добре, хоча кремлівська пропаганда і продовжує годувати росіян казками про союзництво КНР. Китайський лідер Сі Цзіньпін, зазначила Латиніна, "зливає Путіна в обмін на мовчання Сполучених Штатів про його 3-й термін".

Загалом, зазначила журналістка РФ, Путін робить дуже серйозні помилки у відносинах і з Заходом, і зі Сходом. І підсумком цієї політики є повна й остаточна ізоляція країни.

"Захід сприймає вірність своїм словам як кодекс поведінки, Схід - як необов'язкову рекомендацію. Західна дипломатія будується на репутації, а східна - на хитрості. При цьому Путін чинить, нібито все було рівно навпаки: Європу він кидає, а слова Китаю сприймає як непорушну істину", - пояснила Латиніна.

Раніше відомий журналіст спрогнозував Російській Федерації "критичну фазу" у разі застосування диктатором Путіним ядерної зброї.

Ми також писали, що Сі Цзіньпін уперше відкрито виступив проти погроз Путіна натиснути "червону кнопку".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини