4 листопада 2022, 21:44

"Демонстративний розрив", – Піонтковський сказав, що означають слова Пригожина про Зеленського

Хазяїн "Вагнера" Євген Пригожин може стати ключовою фігурою у поваленні путінського режиму, вважає Андрій Піонтковський.

"Демонстративний розрив", – Піонтковський сказав, що означають слова Пригожина про Зеленського

Кремлівський мільярдер, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин несподівано позитивно висловився про президента України Володимира Зеленського. Це важливий демарш.

Таку думку озвучив у своєму мікроблозі у Twitter відомий російський політолог Андрій Піонтковський.

Пригожин назвав українського лідера Зеленського "симпатичним хлопцем", зазначивши також його "твердість і прагматичність".

Піонтковський упевнений, що це не порожні слова. Більше того, він вважає, що Пригожин може зіграти ключову роль у поваленні путінського режиму.

"Пригожин бачить у Зеленському гідного супротивника. Це демонстративний розрив з усією філософією війни путінського режиму. Він може стати нашим гідним партнером у ліквідації цього режиму", - написав російський політолог.

Зазначимо, війна РФ проти України є джекпотом для Пригожина. Він, володіючи особистою армією, допомагає Путіну в агресії, чим зміг наростити свою політичну вагу та сьогодні вважається однією з ключових фігур режиму.

Низка експертів вважає, що цей персонаж скоро буде досить сильним для повалення Путіна та захоплення влади у РФ. Можна впевнено говорити про те, що у Росії вже йде активна піар-кампанія з розкручування Пригожина як сильного лідера.

Раніше Шейтельман пояснив, як Пригожин вибудовує владу у Росії.

Крім того, журналіст пояснив, чому ватажок "Вагнера" Пригожин раптом розсипався компліментами на адресу Зеленського.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини