15 жовтня 2022, 12:48

"Якщо включили у роботу, то часу залишилося мало", – Мюрид назвав причини відправлення Стрєлкова на фронт

Відправлення диверсанта Ігоря Стрєлкова на фронт в Україну могло статися з двох причин, вважає Ель Мюрід.

"Якщо включили у роботу, то часу залишилося мало", – Мюрид назвав причини відправлення Стрєлкова на фронт

Полковник ФСБ РФ, військовий злочинець Ігор Стрєлков, який закликав до посилення кровопролиття в Україні, сам вирушив на фронт.

Рішення щодо нього могли прийняти з двох причин. Їх озвучив російський блогер, військовий і політичний оглядач Анатолій Несміян (Ель Мюрід) у Telegram.

Він запевнив, що питання взяття у полон Стрєлкова є пріоритетним як для українських, так і для іноземних спецслужб. Цей персонаж є ключовим підозрюваним у справах про військові злочини в Україні та знищення цивільного борту МН17. Його затримання стало б подарунком для України.

Не виключено, що Стрєлкова відправляють на фронт, щоб його позбутися.

"Війна вкрай зручний спосіб взагалі вирішити проблему небажаного свідка", – припустив Мюрид.

Але є, на його думку, цікавіша причина, чому Стрєлкова дістали із засіків. Його можуть готувати як заміну диктатору Володимиру Путіну, який перестав влаштовувати як противників спецоперації, так і її гарячих прихильників.

"Виникає питання наступника, і тут є два можливі варіанти: або це буде людина, яка піде на угоди із Заходом, що неминуче призведе до втрати всього, що було отримано протягом останніх восьми років, або це буде фігура, абсолютно неприйнятна для Заходу, що гарантує продовження банкету, але вже із новими офіціантами", - розповів Мюрид.

Як останній сценарій відмінно підходить добре відомий у РФ маргінал Стрєлков. З нього, мабуть, зараз почнуть ліпити образ "героя війни" на противагу бункерному Путіну.

"Його тримали у запасі вісім років і витягли саме зараз, можна припустити, що події починають розвиватися досить швидко. Якщо Стрєлкова вже включили у роботу, то, можливо, часу залишилося мало", - констатував російський блогер.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Стрєлков закликає росіян бігти з Криму на тлі "феєрверку" на мосту.

Ми також писали, що сумний Стрєлков визнав катастрофу ЗС РФ на Східному фронті.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини