14 жовтня 2022, 14:17

У РФ повістки роздають на похоронах, будівельників витягують із гуртожитків і відвозять автобусами

Внаслідок нічної облави у Москві у невідомому напрямку відвезли будівельників компанії "МИПСТРОЙ".

У РФ повістки роздають на похоронах, будівельників витягують із гуртожитків і відвозять автобусами

Масові облави на чоловіків у рамках мобілізації у Росії набирають обертів. Влада дісталася Москви та Санкт-Петербурга, де хоче назбирати побільше "гарматного м'яса". Повістки пачками вручають біля метро та у під'їздах.

Тelegram-канал "Україна 365" оприлюднює відео.

Як пише ТГ-канал "Можемо пояснити", пройшла нічна облава на будівельників у столиці. Поліцейські приїхали на об'єкт компанії "МИПСТРОЙ1", забирали з гуртожитків і заштовхували в автобуси всіх чоловіків поспіль. Усього затримали понад 200 людей, 80 із них додому не повернулися, з ними немає зв'язку.

Поліцейські витягали напівсонних чоловіків із гуртожитків. "Вривалися до кімнат і всіх тягли до автобусів. Забрали близько 250 осіб. Забрали паспорти. Потім військком сказав, кому менше 40 років, вільні, решта залишаються", - розповіли знайомі будівельників.

Повідомлення про облави надходять із багатьох районів Москви, особливо спальних: Бутова, Перова, Новокосина, Мар'їної Рощі й інших.

Туристи, які приїхали на вихідні до столиці, повідомили, що в їхніх і сусідніх хостелах проходили мобілізаційні облави. "Поліцейські приходили та виловлювали чоловіків", - розповіли співрозмовники.

В Удмуртії у селі Чур 17 повісток роздали прямо на похороні загиблого у ДТП.

У Краснодарському краї поліцейські з військкоматом їздили вночі додому та вручали повістки з вимогою з'явитися вже вранці.

Раніше повідомлялося, що російські силовики чергують біля входів у метро й активно вручають повістки. Без цього чоловіків не пропускають. Люди з повістками чекають на майбутніх "мобиків" у під'їздах житлових комплексів.

Тим часом пропагандистка Сімоньян почала обурюватися через те, що у Москві медійним особам надсилають повістки.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини