14 жовтня 2022, 14:13

Z-пропагандисти опинилися у "списках неблагонадійних" – Кремль готується позбутися "фанатиків"

У Росії йде підготовка до зачистки найзатятіших пропагандистів "руського світу": одіозний "військор" Семен Пегов потрапив у "списки неблагонадійних".

Z-пропагандисти опинилися у "списках неблагонадійних" – Кремль готується позбутися "фанатиків"

Пропагандисти та Z-канали несподівано перестали влаштовувати путінський режим. Один із одіозніших "військоров" РФ Семен Пегов (Wargonzo) поскаржився, що потрапив до "списків неблагонадійних".

Що відбувається, пояснив у своєму блозі у Telegram військовий і політичний оглядач Анатолій Несміян (Ель Мюрід).

Пегов, який 8 років слухняно відпрацьовував повістку Кремля щодо війни з Україною, запевняє, що йому загрожує кримінальне переслідування за дискредитацію армії. Він додав, що нібито є цілий список Z-каналів, які готуються зачистити.

"Z-канали раптом і раптово виявили себе у неблагонадійних списках і задалися сакраментальним питанням: "А нас-то за що?" – відповідь тут на поверхні: є період, коли фанатики корисні, але завжди (підкреслю, завжди) настає момент, коли вони стають небезпечними", – пояснив Мюрид.

Мілітаристська та навіть фашистська риторика, яку просувають Z-канали, перестає бути потрібною та вигідною Кремлю. Війна не задалася. Влада РФ, зазнавши поразки у конфлікті, вже відкрито благає Київ і Захід про перемир'я. І у цьому новому світі фанатики "руського світу" не потрібні.

"Сіючі ненависть і озвірення Z-військори гарні на певному етапі, після чого ті, хто не вміє нічого іншого, стають загрозою. Не прямо зараз, поки їм дадуть ще трішки попрацювати на цій ниві. Але потім їх обов'язково пустять у м'ясорубку", - констатував російський блогер..

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Z-канали звинувачують Путіна у Лиманському "котлі": диктатор прирік на загибель війська, щоб не псувати свято.

Ми також писали, що Z-канали різко "тролять" Путіна: образ мачо та переможця розсипався.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини