17 вересня 2022, 13:23

Все йде строго за планом: війна з Україною запустила процес розвалу Росії

Через півроку війни під питанням виявилося виживання не України, а агресора – Росії, вважає Ігаль Левін.

Все йде строго за планом: війна з Україною запустила процес розвалу Росії

Розпочавши загарбницьку війну з Україною, російський диктатор Володимир Путін запустив процес розпаду своєї країни. Сьогодні, через півроку бойових дій, стає все очевидніше, що цілою РФ з цієї колотнечі не вибереться.

Про це у своєму блозі у Telegram пише відомий військовий оглядач, офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін.

Він зазначив, що тема майбутнього розпаду Російської Федерації дедалі чіткіше входить до міжнародного порядку денного. Про це говорять усі: від представників культури до високопоставлених військових у Вашингтоні.

"Оксі (російський репер Оксімерон - ред.) видає новий трек, де чорним по білому закликає до розбору РФ на шматки (...), а бункерний карлик (президент РФ Володимир Путін - ред.) промямлив, що "на Заході не дочекаються розвалу РФ" (як швидко змінилася риторика, а?). Тризірковий генерал США Бен Ходжес пише статтю про розчленування РФ на шматки, а Залужний і Забродський (командування української армії - ред.) пишуть програмний текст, де озвучується, що Крим буде звільнений і це буде поштовхом до дестабілізації імперії", - написав Левін.

Він звернув увагу, що за півроку війни риторика всього світу з приводу Росії різко змінилася. Якщо у лютому - березні 2022 року говорили здебільшого про те, чи вдасться вижити Україні у зіткненні з "другою армією світу", то сьогодні це питання взагалі не стоїть. Перемога України ні в кого не викликає сумнівів. Тепер увесь світ ставить питання, чи збереже у результаті цієї військової авантюри Росія свою територіальну цілісність, і за сценарію розпаду куди подіти ядерний арсенал, яким володіє РФ.

"Все йде за планом", - констатував ізраїльський офіцер.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Ейдман прогнозує Росії розпад на "удільні князівства".

Ми також писали, що Арестович дійшов висновку: "Росії кінець".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Игаль Левин

Останні новини