3 вересня 2022, 11:31

Кремль готував масову депортацію народу України – Шойгу заздалегідь оголосив будівництво міст у Сибіру

За рік до повномасштабного вторгнення в Україну влада РФ розпочала підготовку до масового переселення цивільного населення.

Кремль готував масову депортацію народу України – Шойгу заздалегідь оголосив будівництво міст у Сибіру

Кремль, мабуть, готувався до переселення українців до Сибіру за підсумком "спецоперації". Однак Україна, вчинивши агресору запеклий опір, врятувалася від сумної долі.

Таку думку у своєму блозі у Telegram висловив російський блогер Анатолій Несміян (Ель Мюрід).

Він звернув увагу на те, що у 2021 році влада РФ несподівано змінила ГОСТи з масових поховань. У рамках цього процесу  було прийнято регламент щодо масових евакуацій населення у разі різних НС.

Паралельно гучною заявою відзначився міністр оборони РФ Сергій Шойгу, який на той час ще вважався одним із найближчих осіб диктатора Володимира Путіна. Він сказав про необхідність збудувати близько п'яти нових міст-мільйонників на території Сибіру.

Мюрид запідозрив, що вже тоді Кремль ухвалив рішення про війну з Україною та планував масові переселення нелояльного українського населення на Північ.

"Думаю, що ці термінові та нічим незрозумілі зміни у ГОСТах були прийняті не для громадян РФ. Ну, тобто нас зрештою все це теж має торкнутися, але не прямо відразу. А от для цілей успішної "спецоперації" подібна підготовка виглядає цілком логічною", - припустив Мюрид.

У Кремлі, ймовірно, чудово усвідомлювали, що народ України буде вкрай нелояльним до окупантів. Керувати такими територіями дуже важко, що сьогодні чудово видно на Херсонщині. Вирішувати цю проблему росіяни, мабуть, планували вже звичним для себе способом – масовими депортаціями.

Українці зірвали плани агресора. Тепер, вважає Мюрид, задум Кремля може бути здійснений щодо громадян РФ, якщо почнуться народні заворушення.

"Для дуже розумних всі заготівлі можуть і знадобитися", - висловив думку Мюрид.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Литва назвала вивезення українців у РФ депортацією та закликала Захід "розібратися" з Кремлем.

Ми також писали, що кадировські мародери заселилися у будинок українців в окупованому Рубіжному – сім'я, що втекла, відреагувала.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини