10 серпня 2022, 15:04

"Початок нової реальності для росіян", – депутат Ради про "бавовну" на військовій базі ВКС РФ у Криму

Знищення аеродрому російської армії у Криму – чіткий сигнал окупанту, що настав час повертати півострів.

"Початок нової реальності для росіян", – депутат Ради про "бавовну" на військовій базі ВКС РФ у Криму

Потужні "бавовни" на російському аеродромі Саки у Криму - це перехід України до нового етапу війни. Час царювання Москви на українському півострові добігає кінця.

Про це у своєму блозі у Facebook написав депутат Верховної Ради України від правлячої партії "Слуга народу" Єгор Чернев.

Він зазначив, що останні місяці ЗСУ провели "хрестоматійну комбінацію" на Півдні України. Першим етапом є виманювання окупантів зі Східного фронту до пастки на правому березі Дніпра.

Другий крок – ліквідація дніпровських мостів і відрізання російській армії шляхів до відступу.

Третій крок – розгром російських систем радіоелектронної боротьби та протиповітряної оборони.

"І ось вишенька на торті - "бавовна" на військовому аеродромі у Саках. Головна база російської авіації у Криму. І це лише початок нової реальності для росіян", - написав нардеп.

Він порадив росіянам, які незаконно розмістилися в окупованому Криму, не зволікати з поверненням у свої Клязьми, поки цілий Керченський міст.

Загалом, наголосив Чернев, ситуація на геополітичній карті світу кардинально змінилася в останні півроку.

"Візит на Тайвань Ненсі Пелосі був сигналом, у тому числі й для Путіна, що правила у світі змінюються і що тепер Україна отримає від США все, що потрібно без огляду на Кремль. Але Путін не зрозумів. Що ж, сьогодні ми пояснили йому все "на пальцях" і пояснюватимемо стільки, скільки знадобиться, поки не дійде", - запевнив "слуга народу".

Раніше Діалог.UA повідомляв, що росіяни масово біжать із Криму після вибухів на аеродромі - біля Керченського мосту колосальний затор.

Ми також писали, що в ОП після вибухів на авіабазі Саки сказали, яка доля уготована Криму: "Все тільки починається".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини