1 серпня 2022, 15:29

"І ось у них все так", – Казанський про новий "шедевр" російської пропаганди

Російська військова пропаганда намагається підбадьорити росіян новинами про війну, вигадуючи нові фейки.

"І ось у них все так", – Казанський про новий "шедевр" російської пропаганди

Російська пропаганда вкотре потрапила у скандал, вигадавши новину у спробі підбадьорити російську аудиторію інформацією про хід війни з Україною. Так званий російський "військор" Юрій Котенок у своєму телеграм-каналі заявив, що російським окупантам нібито вдалося взяти у полон українського військового, який на допиті заявив, що "у ЗСУ закінчилися ракети до NLAW".

На публікацію на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter звернув увагу український журналіст і блогер Денис Казанський, який назвав її "новим шедевром російської пропаганди".

Справа у тому, що протитанковий ракетний комплекс NLAW є одноразовим - після пострілу відстріляна одноразова пускова частина не застосовується у бою. Некомпетентний російський "військор" досі не знає, що ракети до NLAW закінчитися не можуть, оскільки принцип його роботи зовсім інший.

"Новий шедевр російської пропаганди. Відомий російський воєнкор пише, що у ЗСУ закінчилися ракети до NLAW... І ось у них все так", - пише Казанський.

Раніше у пропаганди РФ стався новий провал по Україні: "експерти" на росТВ стверджують, що під час удару української армії по складах боєприпасів Росії у Новій Каховці американський супутник нібито "завис над містом" і вдавав, що "його заклинило".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Денис Казанский

Останні новини