26 липня 2022, 08:59

РФ отримає таке фіаско, на яке там навіть не очікують, – джерело про ситуацію на українському газопроводі

Країна-агресор РФ намагається посадити всіх за стіл переговорів, загрожуючи холодом.

РФ отримає таке фіаско, на яке там навіть не очікують, – джерело про ситуацію на українському газопроводі

25 липня російський "Газпром" спровокував небезпечну ситуацію на українському газопроводі, підвищивши тиск без попередження. Це елемент улюбленого кремлівського методу – шантажу.

Російська Федерація створює ситуацію, яку низка експертів прогнозувала ще навесні. Вони намагатимуться заморозити Європу, залишивши без газу, а також створити максимальні проблеми для України взимку.

Телеgram-канал "Вертикаль" роз'яснив дії агресора.

"Їм потрібні переговори, тому вони зроблять максимум для того, щоб спробувати схилити на них холодом", - пояснюється причина.

Водночас, джерело застерігає Москву, що це може дуже погано закінчитися для неї. Тактика залякування наївна та не дасть бажаного РФ.

"Чим вище ти піднімаєш ставки, тим більше стискається пружина перед відповідним ударом. І цей удар цілком закінчиться таким фіаско, якого у Росії навіть не очікують, з наступним розвалом країни", - наголошується на каналі.

Нагадаємо, "Газпром" спровокував різкий стрибок тиску на ділянці газопроводу Уренгой – Помари – Ужгород біля кордону з РФ, який міг призвести до аварії на об'єкті.

Раніше експерт озвучив думку, що РФ втратить половину видобутку нафти, з "Газпромом" покінчить уряд.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Останні новини