19 липня 2022, 13:54

"Скукожно клянчить БПЛА", – Злий Одесит про перше фото Путіна з переговорів в Ірані

Фото 69-річного Путіна на переговорах в Ірані є точною ілюстрацією нинішнього становища РФ, пишуть у Мережі.

"Скукожно клянчить БПЛА", – Злий Одесит про перше фото Путіна з переговорів в Ірані

У соціальних мережах обговорюють першу фотографію візиту глави Кремля Путіна до Ірану, під час якого, як передбачається, Москва спробує домогтися поставок до РФ іранських безпілотників. Знімок на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував і прокоментував координатор групи "Інформаційний опір", військовий експерт Олександр Коваленко (що пише у Мережі під ніком Злий Одесіт).

За його словами, фотографія 69-річного Путіна на переговорах із президентом Ірану Ібрахімом Раїсі є точною ілюстрацією нинішнього становища Росії та її глави на міжнародній арені.

"Як все швидко змінюється у цьому світі! Саме так виглядає неперевершений геополітик і стратег, який восени 2021 року хвалився тисячами російських безпілотників, а зараз приповз до Ірану скукожно клянчити БПЛА. Мені здалося, чи на Путіна дивляться як на жалюгідне *****?" – зазначив Коваленко.

Відомий російський блогер, який пише під ніком Проф. Преображенський, на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter відзначає глибину міжнародної ізоляції Росії.

"До Путіна приїжджають таліби. Сам Путін їздить до аятолів. Ось і вся його аудиторія у світі. Але жодної міжнародної ізоляції Путіна немає, навіть не смійте так думати", - зазначив він.

При цьому інформаційні агентства зазначають, що США запровадять нові санкції проти Ірану, якщо ця країна постачатиме РФ бойові безпілотники. Про це повідомив речник Держдепартаменту США Нед Прайс.

Нагадаємо, за інформацією Білого дому, Іран може поставити Росії ударні безпілотники для війни з Україною.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини