16 липня 2022, 22:17

Гончаренко розкрив суть свого конфлікту з президентом Сербії: "Годі вже"

Народний депутат України Олексій Гончаренко назвав причини свого конфлікту із президентом Сербії Олександром Вучичем.

Гончаренко розкрив суть свого конфлікту з президентом Сербії: "Годі вже"

Український політик і волонтер відкрито заявив, що обурений поведінкою одного з лідерів європейських країн. Відомий блогер не приховував емоцій, коли передавав українцям образливі слова президента Сербії, які демонструють неповагу до нашої країни: "Він на цьому не зупинився. Він сказав, що Росія, коли "дотисне" Донбас, далі вона зробить пропозицію Заходу, і якщо Захід її відхилить, то буде Третя світова війна, тобто ніби треба погоджуватися. Наш Донбас, а президенту Сербії його не шкода".

Про це Олексій Гончаренко розповів користувачам свого YouTube-каналу.

"Друзі, я вважаю, що вже довго ми насправді мовчали. Я про це ще скажу окремо. Мені це все набридло слухати та читати періодично. Вони там ходять у Сербії, марші за Путіна проводять, букву Z малюють і ще кричать щось там: "Путін, прийди!" - І я відповів у своєму Telegram-каналі про те, що досить вже.  Ми скоро з братами-хорватами перевиховуємо і Вучича, президента Сербії, і їхнє керівництво, якщо вони не розуміють і не мають поваги до нашої країни", - ледве стримуючи своє обурення поведінкою президента Сербії, який підтримує РФ, розпочав свою розповідь український політичний діяч.

Потім Олексій Гончаренко розповів про наслідки свого вчинку: "І тут, друзі, почалося. Як виявилося, мій Telegram-канал читаєте не тільки ви. Мій канал читають і вони. Спочатку виліз міністр внутрішніх справ Сербії і сказав, що не "нащадкам Бандери" навчати їх демократії. Вони зі своїм президентом ой які демократичні, і тому ми такі погані разом із хорватами".


Раніше Гончаренко пояснив, чому окупантам "не взяти ні Миколаїв, ні Одесу".

Також Гончаренко поділився цікавою інформацією з українцями.

Нагадаємо, Гончаренко поділився терміновою новиною з українцями про те, що Лукашенко загрожує ракетним ударом по Києву.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини