16 липня 2022, 09:54

У Путіна у Кремлі повний роздрай – дідуся послало його оточення

В оточенні російського диктатора Володимира Путіна, очевидно, почалися "бродіння", вважає Геннадій Гудков.

У Путіна у Кремлі повний роздрай – дідуся послало його оточення

Кремль, скликавши надзвичайне засідання Держдуми та Ради Федерації, породив безліч чуток про гучні рішення з приводу війни з Україною. Дехто очікував на офіційне оголошення війни та початок мобілізації, інші – анонсу відродження Радянського Союзу з РФ, Білорусі й окупованих територій України.

Увагу на це у своєму блозі у Twitter звернув російський політик, опозиціонер Геннадій Гудков.

Реальність виявилася набагато скромнішою. Депутатів і сенаторів повернули з відпусток заради банальних і не найсерйозніших кадрових перестановок.

Гудков упевнений, що це свідчення ослаблення Путіна.

"Гора не народила навіть миші… Навіть пара не пішла у свисток, бо пара не було. Мабуть, у Путіна у Кремлі повний роздрай. Генерали й інші не хочуть бути стрілочниками авантюр і поразок", - прокоментував ситуацію Гудков.

Він висловив упевненість, що Держдуму та Радфед висмикнули з відпусток заради глобальнішого завдання, яке в останній момент довелося згорнути.

"Схоже, дідуся його оточення надіслало… Словом, Путін уже не Акелла чи крутий мачо. Або погано йому остаточно, або відчула його слабкість кремлівська братва", - висловив думку опозиціонер.

Доказом ослаблення диктатора, на його думку, є наполегливі чутки про наступника.

"Ганьба та порожнє екстрене скликання обох палат "обговорити пісні Рогозіна" виглядає повним маразмом Кремля. Що, вже почався захід сонця режиму?" - запитав Гудков.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що диктатор РФ Путін перестав контролювати ситуацію, в його оточенні триває найгостріша боротьба, вважає Андрій Піонтковський.

Ми також писали, як Ян Матвєєв побачив ознаки того, що Путіну набридла війна з Україною, яку він не може виграти.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!
Автор: Сеть

Останні новини