6 липня 2022, 11:50

"Росія у всій своїй красі", – Казанський показав, що росіяни вкрали у місцевих у Маріуполі

Російська армія продовжує мародерство на окупованих територіях України, у т. ч. і у Маріуполі.

"Росія у всій своїй красі", – Казанський показав, що росіяни вкрали у місцевих у Маріуполі

Російська армія продовжує мародерствувати у зруйнованому Маріуполі, крадучи цінні речі, що вціліли за час бойових дій. У соціальних мережах обговорюють заяву мешканця міста, який шукає свій вкрадий баггі.

З'ясувалося, що російські військові після заходу до міста вкрали його та вивезли до окупованого Донецька. Про це у своєму телеграм-каналі пише журналіст і блогер Денис Казанський, цитуючи повідомлення власника баггі.

"Доброго дня, на початку травня у Маріуполі розкрили бокс і викрали на евакуаторі баггі BRP, очевидці бачили, як евакуатор поїхав у бік Донецька, можливо, хтось бачив, документи та ключі у мене", - зазначив господар вкраденого баггі.

"Російські окупанти мародерствують у зруйнованому ними Маріуполі. Житель міста наївно шукає свій вкрадений баггі, який "визволителі" вивезли до Донецька. У відповідь йому пишуть, що таких випадків повно та повернути машину вже навряд чи вдасться, оскільки у Донецьку обчистили всі автосалони і так і не повернули вкрадене, до того ж машину могли взагалі відвезти до Росії, а там уже не знайдеш", - пише Казанський.

За його словами, незважаючи на спроби Росії прикрити війну в Україні "високими цілями", насправді відбувається пограбування та мародерство майна українців на окупованих територіях.

"Руський світ у всій своїй красі. Скільки б росіяни не прикривали свій напад на Україну якимись високими цілями, головна мета для них - це просто ось такий нахабний і відвертий грабіж людей. Так-так, того самого російськомовного населення, яке Путін нібито захищає ", - наголосив він.

Раніше стало відомо, що майбутній опалювальний сезон у Маріуполі не відбудеться. Окупанти не мають технічних можливостей подати тепло у зруйновані будинки. У зв'язку з цим мешканців збираються розмістити у школах і дитсадках, які обігріватимуть тепловими гарматами.

Денис Казанський показав, як мешканці знищеного міста знаходять їжу: люди змушені полювати на голубів.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Денис Казанский

Останні новини