5 липня 2022, 13:31

"Як на вашу думку, вистачає їм ресурсів?" – Злий Одесит показав, на що йдуть окупанти через великі втрати в Україні

Дефіцит техніки та боєприпасів дедалі більше позначаються на російській армії, яка змушена везти зняту зі зберігання техніку за тисячі кілометрів.

"Як на вашу думку, вистачає їм ресурсів?" – Злий Одесит показав, на що йдуть окупанти через великі втрати в Україні

Російська армія зазнає серйозних проблем з технікою та живою силою під час війни з Україною, намагаючись збирати підрозділи та заповнювати втрати на величезних відстанях, які вимагатимуть великої кількості часу та ресурсів для концентрації та перекидання в Україну.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook пише військовий експерт Олександр Коваленко.

"Проблеми з ресурсами окупантів… Я регулярно пишу про нестачу ресурсів у окупантів як людських, так і технічних, а мені відповідають: адже вони продовжують їхати в Україну воювати й обстрілюють наші міста та села! Ок. Роз'яснюю для тих, кому треба розжовувати", - зазначив він.

За його словами, згідно з наявною інформацією, в Уссурійську, де розміщується 83-а ОДШБр, ведеться формування зведеного батальйону. Комплектування його здійснюють, використовуючи ресурс техніки, що знімається зі зберігання 101-й ОБр МТЗ, яка у самому Уссурійську, та 127-ї МСД, що у Сергіївці. У свою чергу, боєприпасами цей батальйон забезпечуватиметься зі складів зберігання 1063-го центру МТЗ Східного ВО у Партизані, що у Приморському краї.

"Відправлятимуть це всі зі станції Боневурово на Іловайськ. А тепер просто знайдіть усі ці міста, н. п. і села на карті, тобто росіяни формують батальйон, постачають його знятою зі зберігання технікою та боєприпасами та везуть воювати за 9,5 тисячі кілометрів… Що тут ще… Поки доїдуть, то й війна може закінчиться… Дізнаються про капітуляцію Кремля у дорозі.

Як на вашу думку, чи вистачає їм ресурсів, якщо вони опускаються вже у таке логістичне пекло, а сама 5-та А Східного ВО завжди вважалася навіть за мірками російської армії не другим, а третім сортом? Ішов п'ятий місяць війни з Україною..." - наголосив Коваленко.

Зазначимо, під час штурму Сєвєродонецька та Лисичанська російська армія втратила вбитими та пораненими 7 тисяч осіб особового складу.

Президент Зеленський підкреслив, що в умовах війни, яка триває, ситуація на фронті може змінюватися щодня, а тому робити остаточні висновки про обстановку на Донбасі поки зарано.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини