28 червня 2022, 12:59

"А тепер, увага!" – Злий Одесит звинуватив російських військових у повній бездарності

Бездарна спроба російських військових виправдатись за обстріл торгового центру у Кременчуці провалилася, зазначає експерт.

"А тепер, увага!" – Злий Одесит звинуватив російських військових у повній бездарності

Спроба виправдати удар по торговому центру у Кременчуці з великою кількістю жертв російських військових і пропагандистів призвела до ще більших проблем для Кремля. У зв'язку із новим терористичним актом Росії Рада Безпеки ООН сьогодні збереться на засідання. Гучний міжнародний скандал змусив Міноборони РФ зробити заяву, в якій російські військові заявили про те, що нібито знищили склад з боєприпасами, детонація яких призвела до займання ТЦ.

Однак пояснення російських військових є провальною спробою виправдатися за теракт, зазначає експерт Олександр Коваленко (який пише під ніком Злий Одесит).

"Вчора, коли дві російські ракети "Х-22" завдали удару по торговому центру у Кременчуці, російські пропагандисти одразу почали розповсюджувати фейк про те, що це інсценування ЗСУ, які самі ж обстріляли ТЦ, а туди заздалегідь завезли трупи з моргів... Сьогодні МО РФ визнало, що це їхній злочин, але з дешевим застереженням… Нібито МО РФ знищило поряд склад із боєприпасами, детонація яких призвела до займання ТЦ", - зазначив він.

Коваленко зазначив, що в Інтернеті є велика кількість відео з місця трагедії, на яких немає звуків детонації боєприпасів, про які заявляють російські військові.

"А тепер, увага! У відкритих джерелах зараз десятки, просто десятки відео з місця трагедії. Ви чуєте на них звуки детонації боєприпасів? Брехливі бездарності, до кожного з вас дістанемося, навіть не сумнівайтеся", - зазначає він.

Раніше влада РФ спробувала виправдатися за удар по торговому центру у Кременчуці, проте брехня російських військових швидко розкрила.

Нагадаємо, напередодні по Кременчуку було завдано ударів ракетами "Х-22", які випустив бомбардувальник "Ту-22" з Калузької області.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини