22 червня 2022, 10:29

Піонтковський назвав новину, яка буде важливішою за смерть Путіна: "Вирішить результат війни"

Смерть російського диктатора Володимира Путіна не означатиме негайного припинення війни в Україні, вважає Андрій Піонтковський.

Піонтковський назвав новину, яка буде важливішою за смерть Путіна: "Вирішить результат війни"

У Москві вже загострилася боротьба еліт з приводу того, хто займе крісло диктатора РФ після смерті Володимира Путіна. І риторика потенційних кандидатів не залишає сумнівів у їхньому намірі продовжувати агресивну політику.

Таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив із Вашингтона російський політолог Андрій Піонтковський.

"Якщо Путін завтра здохне, у короткочасній перспективі нічого не зміниться. Це якраз показує тональність цього "кастингу" (на посаду голови РФ - ред.). Вони присягаються у вірності жорсткому курсу", - заявив експерт.

Він уточнив, що у результаті режим дуже швидко втратить стабільність за рахунок внутрішніх чвар. Найімовірніший сценарій - той, який відбувався після смерті попереднього російського диктатора Сталіна.

"Але не це головне. Головне - кількість HIMARS, яка буде поставлена Україні найближчими місяцями. Це питання результату війни", - вважає Піонтковський.

Він оцінив на "тверду четвірку" минулу зустріч "Рамштайн", присвячену військовій допомозі України.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що реактивні системи залпового вогню HIMARS вже, можливо, працюють на передовій Україні. На це вказують останні гучні успіхи ЗСУ на східному та південному флангах.

Ми також писали, що Піонтковський повідомив про важливу перемогу України у війні з РФ: "Навіть важливіше, ніж взяття Херсона".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ! Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини