3 червня 2022, 17:22

Коли і чому побіжить російська армія

Окупаційна армія РФ, що орудує в Україні, дуже крихка – вона посипається раптово, впевнений Ігор Ейдман.

Коли і чому побіжить російська армія

З кожним днем становище російської армії, яка задіяна у так званій "спецоперації" в Україні, погіршується. Її ахіллесовою п'ятою є не дефіцит фінансування чи зброї, а люди.

Про це у своєму блозі в Telegram пише відомий російський опозиціонер, соціолог Ігор Ейдман.

Він упевнений, що війна закінчиться ще до того, як Кремль вичерпає свої фінанси та зброю. Найшвидше у влади Росії закінчиться "гарматне м'ясо".

"Російська армія зараз на Донбасі застосовує звичну тактику - намагається завалити ворога трупами своїх солдатів. Але й ці трупи закінчуються", - зазначив Ейдман.

Він нагадав, що вводити всеросійську мобілізацію Кремль боїться, а чоловіків, які бажають продати своє життя за кілька тисяч доларів, виявилося не так і багато. Депресивні регіони, звідки влада РФ брала "гарматне м'ясо", вже практично вичерпала свої мобілізаційні ресурси.

Ще однією "фатальною проблемою" путінської армії є вкрай низький бойовий дух, а також розкладання. Доказів тому безліч.

"Досить послухати записи розмов російських окупантів, щоб зрозуміти: ця армія мародерів розколота та демотивована. Старші офіцери озлоблені на командування та криють матом Путіна та Шойгу", - зазначив Ейдман.

Він також звернув увагу на те, що війна лише посилила внутрішньоросійські міжнаціональні протиріччя. Буряти, дагестанці, чеченці, росіяни у лавах російської армії не довіряють одне одному та відверто ворогують.

"Цю армію ведуть у бій лише страх і гроші", - наголосив російський опозиціонер.

Він звернув увагу на величезну кількість відмовників у ЗС РФ. А це є доказом, що російські військові вже більше бояться українців, ніж власної держави.

Загалом проблеми у російській окупаційній армії швидко накопичуються. Якоїсь миті ця снігова куля покотиться, армія біжить з української землі, вважає Ейдман.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що армія РФ повторює в Україні ті самі помилки, що й на початку вторгнення.

Ми також писали, що Стрєлков пророкував поразку армії РФ і наступ ЗСУ на Ростов і Кубань.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини