1 червня 2022, 14:00

"На стадії згасання", – Стрєлков визнав, що війська Путіна видихнулися на Донбасі, ЗСУ готують прорив

Бої за Сєверодонецьк остаточно виснажили окупаційні сили ЗС РФ, визнав диверсант Ігор Стрєлков.

"На стадії згасання", – Стрєлков визнав, що війська Путіна видихнулися на Донбасі, ЗСУ готують прорив

Так званий "великий наступ" російських військ на Донбасі видихнувся. Перекинувши туди всі боєздатні сили, Росія так і не змогла виконати завдання з виходу на адміністративні райони Донецької та Луганської областей. Більше резервів нема.

Про це у Telegram відверто пише диверсант, офіцер ФСБ РФ Ігор Стрєлков, який вважається спікером кремлівської "партії війни".

"Наступ російських військ на Донбасі перебуває у стадії згасання і без введення нових великих резервів до розгрому противника не приведе", - повідомив Стрєлков.

Він уточнив, що у разі взяття Сєверодонецька російська армія рушить на захоплення Лисичанська. Однак для вирішення завдання окупантам гостро не вистачає сил і засобів.

За його словами, подальші спроби у лобових атаках "прогризати" сильно укріплену лінію оборони ЗСУ обернуться важкими втратами для Росії, тобто вже сильно проріджені путінські війська продовжать "перемелювати".

"Угруповання ЗСУ на Донбасі НЕ розбите", - наголосив російський диверсант.

Він також зазначив, що для походу на Лисичанськ російській армії доведеться знову форсувати річку Сіверський Донець. Перші спроби провести цю операцію для ЗС РФ обернулися грандіозними втратами - було розбито близько 2 російських БТГр і десятки одиниць техніки.

Він вважає, що ЗСУ продовжать контрнаступальні дії на Херсонському та Запорізькому напрямках, намагаючись намацати слабкі місця окупантів. Якщо Росія не перекине туди додаткові резерви, за його даними, не виключені прориви фронту.

Раніше Кох констатував завершення другої фази війни РФ проти України. Широко розрекламований Москвою наступ росіян на Донбасі захлинувся.

Також Машовець пояснив, що відбувається на Південному фронті: ВСУ тіснять окупантів із двох флангів на Херсонщині.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини