4 травня 2022, 13:33

Російські пропагандисти рятують шкури перед великою зачисткою: джерело розповіло, як використовують Маріуполь

Соловйов, Симоньян і Кисельов уже розпочали "антигламурну" компанію, щоб утриматися на плаву після провалу кремлівської пропаганди на тлі війни в Україні.

Російські пропагандисти рятують шкури перед великою зачисткою: джерело розповіло, як використовують Маріуполь

Захоплення Києва за лічені дні після вторгнення з тріском провалилося, і зараз у країні-агресорі РФ обговорюється питання, як обіграти знищення півмільйонного українського Маріуполя, на згарищі якого окупанти повісили свій прапор. Путінські пропагандисти опинилися у вкрай неприємному становищі та відчули запах смаженого за своїми спинами.

"Попереду маячать велика червнева зачистка "вертикалі". Новому антигламурному етапу путінізму потрібні інші особи, які рихтують його розбитий стан", - пише Telegram-канал "Сіто Сократа".

Маргарита Сімоньян два тижні постить відео "врятованих" із Маріуполя після того, як провалила всю міжнародну пропаганду. Слідом за нею маріупольською темою прикрився і Дмитро Соловйов, почувши, що "за хорту хрюканіну можуть і голову відбити". З метою вислужитись перед Путіним він навіть зважився на поїздку на Донбас.

"Чекаємо на вихлоп маріупольського антигламуру для фанатів "бабусі з червоним прапором"", - зазначає джерело.

Повторити "подвиг" Соловйова у Маріуполі готується і Дмитро Кисельов, щоб особистими кадрами продемонструвати "огид до гламуру та солодкого життя".

ТГ-канал дає пораду зміїному коблу російської пропагандистської машини: "Киньте свої закордонні та московські апартаменти та заселяйтесь у маріупольські підвали. Це новий тренд".

Нагадаємо, Соловйов особисто відвідав Маріуполь з метою збирання нового матеріалу для пропаганди.

Раніше пропагандист Кисельов "проколовся", загрожуючи "занурити у морську безодню" Британію зброєю, якої поки що не існує.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини