3 травня 2022, 21:09

"Наша перемога може бути набагато ближчою, ніж здається", – депутат Ради назвав 5 причин

Україна за активної допомоги союзників готується до остаточного та дуже швидкого розгрому Росії на полі бою.

"Наша перемога може бути набагато ближчою, ніж здається", – депутат Ради назвав 5 причин

Україна зможе вирішити "російське питання" вже найближчим часом.

Про це у своєму блозі у Facebook написав депутат Верховної Ради Єгор Чернєв за підсумком відрядження на Захід України.

"Наша перемога може бути набагато ближчою, ніж багатьом здається", - написав депутат.

Він зазначив, що під час поїздки активно спілкувався з представниками Заходу, військовослужбовцями ЗСУ та прикордонниками. Побачене переконало його, що розгром російської армії найближчим часом неминучий.

Черньов назвав п'ять причин.

Перша – масові постачання в Україну озброєння та боєприпасів. Обсяги лише збільшуються, запевнив Чернев. Це, зокрема, важке озброєння, яке потрібне ЗСУ для контрнаступу, щоб змінити перебіг війни.

"На складах "товар" практично не ночує: все одразу везеться на фронт", - наголосив депутат.

Друга – активний рух через кордон українських військових. Це ті бійці, які їздять до союзників навчатися керувати сучасною західною зброєю.

"Одні повертаються з навчання на фронт, інші їдуть за кордон опановувати високотехнологічне озброєння", - повідомив Чернєв. Він уточнив, що внаслідок цього процесу українська армія вийде на якісно новий сучасний рівень.

Третя причина – активне постачання в Україну обладнання Starlink. Воно забезпечує доступ до Мережі як військовим ЗСУ, так і цивільному населенню. А за умов гібридної війни доступ до достовірної інформації та наявність зв'язку критично важливі.

Четверта причина – готовність Заходу нарощувати постачання зброї в Україну. Дипломати США, з якими встиг поспілкуватися Чернєв, обіцяли, що незабаром Україна буде забезпечена великою кількістю сучасної зброї.

П'ята причина – Захід не сумнівається у перемозі України та готовий надавати допомогу до повного розгрому окупаційної армії РФ.

"Віримо у ЗСУ, наших союзників і самих себе! І жодних сумнівів у нашій перемозі!" – констатував Чернєв.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Джонсон виступив перед Верховною Радою та Зеленським, пообіцявши зброю на 3 млрд фунтів.

Ми також писали, що Латиніна констатувала "корінний перелом" у війні, анонсувавши звільнення від РФ Донецька та Луганська.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Сеть

Останні новини