20 квітня 2022, 16:24

"Складний вибір, розуміємо", – джерело повідомило, що найближчим часом чекає на Шарія

Спроба залишитися на території Європейського Союзу, як і від'їзд до Росії, становить серйозну небезпеку для Шарія та його сім'ї.

"Складний вибір, розуміємо", – джерело повідомило, що найближчим часом чекає на Шарія

На тлі провалу російського вторгнення в Україну й арешту лідера забороненої "ОПЗЖ" Віктора Медведчука значно погіршилося становище кремлівського блогера Анатолія Шарія, який боїться залишатися на території Європейського Союзу, проте до Росії виїжджати також не хоче.

Про це повідомляє аналітичний Телеграм-канал "Вертикаль", наголошуючи на загрозі кремлівському блогеру та його родині.

Залишаючись на території Європейського Союзу, рано чи пізно Шарій може бути викрадений. При цьому спроба сховатися у Росії також нічим хорошим блогеру та його дружині, яка тривалий час вела антиукраїнську пропаганду в Інтернеті, не світить.

"Наше джерело повідомляє, що Шарій боїться залишатися у Європі, але і до Росії виїжджати не хоче. Його телеграм-мережа зламана, "Ютуб" заблокований, а Медведчук, через якого він отримував роботу у ФСБ РФ, сидить за ґратами. У Росії зараз продовжуються розбори польотів і садять усіх, хто крав гроші Путіна на розкол України як по політичній лінії, так і у медіа. У Європі Шарія викрадуть та у мішку привезуть в Україну. Що зроблять з Ольгою Шарій, можна лише здогадуватися, а у них же ще дитина, ось де трагедія. А у Москві на Шарія чекає камера та щоденне п*****я у з*д. Складний вибір, розуміємо", – зазначено у повідомленні.

Раніше з'явилися кадри з місця зустрічі лідера проросійської "Партії Шарія" Анатолія Шарія, який переховується за кордоном, з українськими активістами.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Сеть

Останні новини