18 квітня 2022, 22:16

Друга фаза війни в Україні: армія Путіна припустилася на Донбасі такої ж помилки, як і 24 лютого

Російські військові знову зробили ставку на кількість своєї живої сили у війні проти ЗСУ, забувши про професіоналізм противника.

Друга фаза війни в Україні: армія Путіна припустилася на Донбасі такої ж помилки, як і 24 лютого

Розгортаючи на Донбасі так звану другу фазу наступу, окупанти припускаються такої ж помилки, якої припустилися у рамках повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Блогер Олександр Коваленко нагадав, що на початку повномасштабного вторгнення росіяни недооцінили можливості ЗСУ та переоцінили свій потенціал, сконцентрувавши біля кордонів з Україною недостатнє угруповання.

"Але, що вдієш, генералісимусам у Кремлі потрібна до 9 травня хоч якась перемога, саме тому вони форсують події, не сконцентрувавши достатньої кількості військ, які й без того, м'яко кажучи, навіть не другий сорт", – коментує ситуацію Коваленко.

Командування окупантів, схоже, так поспішає, що не переймається аналізом причин попередніх поразок. ЗСУ, які прославилися дуже високим рівнем винахідливості, приготували загарбникам сюрпризи.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов повідомив про початок другої фази війни проти України. Війська окупантів намагаються йти у наступ у Донецькій, Луганській і Харківській областях.

Тим часом захисники Маріуполя звернулися до світової громадськості із закликом допомогти їм з евакуацією мирних жителів і передати важке озброєння, щоб відбити натиск армії РФ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію.

Підпишіться на наш Телеграм-канал https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини