13 квітня 2022, 19:34

Медведєв нервувався та погрожував через арешт Медведчука: експерт пояснив, чого бояться у Кремлі

У лавах вищого керівництва РФ панують панічні настрої на фоні провалу "спецоперації" в Україні.

Медведєв нервувався та погрожував через арешт Медведчука: експерт пояснив, чого бояться у Кремлі

Близький соратник російського диктатора, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв надмірно різко відреагував на новину про затримання в Україні лідера проросійських сил Віктора Медведчука. Він показав свій страх.

Таку думку висловив у Telegram російський військовий і політичний оглядач Анатолій Несміян (Ель Мюрид).

Фото сумного Медведчука у наручниках, очевидно, викликало паніку у російських елітах, які почали проєктувати те, що відбувається, на себе. Медведєв влаштував справжню істерику, назвавши українську владу у Telegram "окремими уро#цями". Він також не утримався від погроз розправи.

"Цим діячам варто уважно оглядатися на всі боки та міцно зачиняти двері на ніч, щоб самим не опинитися серед осіб, пропонованих на обмін", – написав пособник російського диктатора.

Мюрид вважає, що Медведєв побачив в історії з Медведчуком своє майбутнє та дуже злякався.

"Одна справа, коли справедливість ставлять щодо відносно далеких арабських диктаторів, інша  коли вона вже ось-ось постукає до тебе самого. Тут мимоволі перейдеш із натужно-дипломатичної мови на більш звичну підворітну", – написав блогер.

Варто зазначити, що, за даними російської пропаганди, Медведчука мали вивезти з України ще у перші дні вторгнення ЗС РФ. Однак цей план було зірвано, як і весь російський бліцкриг.

Лідер проросійських сил, якого підозрюють у держзраді, переховувався, але у результаті був спійманий СБУ. Президент України Володимир Зеленський вже запропонував Москві обмін.

Раніше Скабєєва та Симоньян дали зрозуміти, що за кума Путіна переплачувати не будуть.

Ми також писали, що Аваков запропонував використати Медведчука для спасіння Маріуполя, який перебуває у російській блокаді з 1 березня.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Эль Мюрид

Останні новини