27 березня 2022, 16:37

"Держпереворот у Росії де-факто вже у процесі", – Олеся Яхно

Раптове зникнення у Росії міністра оборони Сергія Шойгу свідчить про те, що Кремль лихоманить.

"Держпереворот у Росії де-факто вже у процесі", – Олеся Яхно

У РФ на тлі поразки у війні з Україною зникло високопоставлене військове керівництво, зокрема міністр оборони Сергій Шойгу. Це сигнал, що у країні вже почався де-факто державний переворот.

Таку думку у своєму блозі у Facebook висловила українська політтехнолог Олеся Яхно.

“Держпереворот у Росії де-факто вже у процесі.

Знаючи російські підходи, не дуже й віриться в інфаркт Шойгу. Все це звучить, як х#інь собача. Як і дивна поява Шойгу-не Шойгу із завислим обличчям у зумі. Герасимов взагалі без причин зник, тобто голова Генштабу мовчить.

А, уявляєте, якщо вони обоє весь цей час сидять у камерах? І їх допитують за старою КДБшною традицією кілька днів поспіль. Може так статися, що їх ніхто й не побачить більше.

Тут два варіанти. Або після проколу "спецоперації" (попри заяви про те, що "все йде за планом") Шойгу та Герасимову дали час для продумування нової стратегії, і у них все добре. Або почався пошук винних всередині, і тоді у них все погано.

ФСБшники, яких спочатку взяли під домашній арешт, могли дати свідчення на Шойгу та Герасимова.

Мене ніхто з них не хвилює. Пишу про це з погляду внутрішніх процесів. От буде смішно, коли всередині самої російської влади відбудеться держпереворот, про який так люблять говорити у РФ стосовно України.

А те, що первісний план провалено, – факт. Виявилося, що Росія у 21 столітті веде дрімучу війну. Навіть те, що вони намагаються видати як результат – розширення “Л/ДНР” – більш ніж сумнівно. Судячи з російської тактики, вбитих уродженців Донбасу серед тих, хто воює від РФ, багато. Мабуть, брали мало не з вулиці людей, пустили їх попереду, а не позаду загону, щоб ніхто не втік. І такий підхід, можливо, не лише на східному напрямі фронту, а взагалі скрізь.

Писали раніше про те, що Росія має якусь складну доктрину нелінійної війни (досягнення стратегічного геополітичного результату з використанням невійськових методів і засобів, а саме таємної дипломатії, економічного тиску), яку розробив російський генерал Валерій Герасимов. А у результаті Путін почав війну, незмінну та дрімучу, з ракетами та бомбами по цивільних об'єктах і мирних громадянах – на кшталт Афганської та Чеченської воєн. Відлуння минулого – у дії”.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Мюрид сказав, навіщо Кремлю знадобилося приєднання "Л/ДНР": "Час іде, патова ситуація нерозв'язна".

Ми також писали, що Піонтковський назвав єдину силу у РФ, яка може скинути Путіна.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію.

Підпишіться на наш телеграм-канал

https://t.me/Dialog_Ukraine

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини