14 березня 2022, 18:11

"Кремль пішов урознос. Війна може закінчитися швидше, ніж буде оголошена", – Мюрид

Путінський режим продовжує працювати над інформаційною ізоляцією Російської Федерації, бажаючи переплюнути Північну Корею.

"Кремль пішов урознос. Війна може закінчитися швидше, ніж буде оголошена", – Мюрид

Від YouTube вимагали відновити доступ до каналів "Радянське телебачення. Держтелерадіофонд", пригрозивши блокуванням ресурсу. Проте мови про прикриті пропагандистські канали немає.

Російський блогер Ель Мюрид припускає, що YouTube можуть прикрити слідом за Instagram. Однак у такому разі виникає небезпека війни РФ із корпорацією Google з капіталізацією у $1,7 трлн. Ще у 2014 році вся російська економіка коштувала дешевше за Google, зараз ситуація гірша у рази. Однак реалізація подібного сценарію наразить на небезпеку не тільки віртуальну реальність, а й матеріальну базу.

"Якщо ж згадати, що більшість мобільного зв'язку у Росії базується на рішеннях Google, то війна може закінчитися швидше, ніж буде оголошена. З дуже передбачуваним результатом", – припускає Мюрид.

Він пише, що Кремль пішов урознос, а тому чекати логічних рішень не варто. Є надія, що чим швидше станеться неминуче, тим швидше закінчиться.

"Зараз триває прискорене створення основи для жахливого кінця, кінцем же може стати завершення "не-війни" в Україні та, з огляду на все, вона закінчиться зовсім не за планом. Якщо, звичайно, такий взагалі існував у природі", – резюмував блогер.

Нагадаємо, Кремль розпочав війну проти України 24 лютого та планував захопити Україну за 3-4 дні. Проте ЗСУ, тероборона та звичайні люди вже 18 днів відбивають атаки окупантів, завдаючи їм відчутних збитків у живій силі та техніці.

Москва не очікувала такого прийому та вже кілька разів коригувала свої претензії до української влади, кардинально змінювала причину нападу.

Проте спікер Кремля Дмитро Пєсков продовжує триматися та заявляє, що завдання "спецоперації" в Україні будуть виконані в обумовлений термін. Дати, щоправда, нікому не відомі.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Эль Мюрид

Останні новини