9 березня 2022, 18:30

"Окупанти, ви розумієте, що на вас чекає далі?" – Злий Одесит "порадував" російських військових

Нова партія передових ПТРК із Великобританії змусить російську сторону "ковтати валідол і валеріанку", заявив експерт.

"Окупанти, ви розумієте, що на вас чекає далі?" – Злий Одесит "порадував" російських військових

Рішення влади Великої Британії направити в Україну 3615 протитанкових гранатометів NLAW і ПТРК Javelin стане важким ударом для російської сторони, враховуючи вже понесений обсяг втрат росіян від ЗСУ. Про це заявив військовий експерт Олександр Коваленко (який пише під ніком Злий Одесит).

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він зазначає, що лише за 2 тижні бойових дій українська армія знищила близько 2000 одиниць важкої бронетехніки й автотранспорту, спровокувавши тяжкі втрати російських окупаційних військ.

При цьому нова партія передових ПТРК змусить російську сторону "ковтати валідол і валеріанку", розуміючи, що незабаром чекає на армію Росії.

Коваленко прогнозує, що нова партія передових протитанкових систем радикально посилить вогневий потенціал української армії та сил територіальної оборони, який став ядром розгрому російського угруповання на території України.

"Російські пропагандисти зараз ковтають валідол і валеріанку, дізнавшись, що лише Великобританія поставила Україні 3615 протитанкових гранатометів NLAW і ПТРК Javelin. Що тут скажеш... Не від того таблетки смокчете.

Так, за 2 тижні бойових дій ЗСУ знищили 1869 одиниць російської техніки (317 танків, 1070 ББМ, 482 одиниці автотранспорту). І аж ніяк не всі та навіть не половина або третина від цих одиниць були знищені згаданими вище NLAW і ПТРК Javelin.

Тобто, російські окупанти, ви розумієте, який ще вогневий потенціал ЗСУ та ТО не витрачено? Адже це мова лише про постачання з Великобританії", – зазначив він.

Раніше українські спецслужби перехопили розмову "кадировців", колону яких розгромила авіація ЗСУ.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини