21 лютого 2022, 11:27

"Шизофренічна карусель продовжується", – Злий Одесит про новину росЗМІ про Україну

Коваленко зазначає, що повідомлення російської пропаганди стають дедалі неадекватнішими.

"Шизофренічна карусель продовжується", – Злий Одесит про новину росЗМІ про Україну

Сьогодні зранку російські інформагентства та ЗМІ з посиланням на окупаційну адміністрацію у Донецьку повідомили про проникнення до ОРДЛО диверсійної групи ЗСУ, яка нібито намагалася прорватися до російського кордону. За даними російських джерел, нібито було підірвано склад ракетно-артилерійського озброєння найманців "ДНР" із "спробою вийти на кордон Ростовської області".

Відомий український експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook зазначає, що повідомлення російської пропаганди стають все більш неадекватними та такими, що втрачають зв'язок з реальністю.

"Шизофренічна карусель продовжує шалено крутитися... Так зване МГБ так званої "ДНР" повідомляє про те, що у республіку проникла диверсійна група ЗСУ, яка намагалася прорватися до російського кордону! Ще раз, повторюю! ДРГ ЗСУ проникла у "ДНР", щоб прорватися на територію Росії! ДРГ ЗСУ. Проникла у "ДНР". Щоб прорватися на територію Росії.

У мене на думці всього одне питання, і воно звучить дуже некультурно, адже інакше я подібну нікчемну маячню прокоментувати не можу…" - пише він.

Нагадаємо, пропаганда РФ намагається звинуватити Україну у нападі безпілотників на окупований Донецьк. Розкрито провокаційний план із використанням уламків турецького БПЛА Bayraktar TB2, збитого у Карабаху наприкінці 2020 року.

Диалог.UA також писав, що на Донбасі окупанти застосовують старі методи для провокацій ЗСУ. У Мережі надано докази.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини