16 лютого 2022, 10:43

Казанський вражений вчинком "ОПЗЖ" на тлі загрози російського вторгнення: "Хто може за них голосувати?"

Казанський не розуміє, як після того, що сталося, українці можуть голосувати за "ОПЗЖ".

Казанський вражений вчинком "ОПЗЖ" на тлі загрози російського вторгнення: "Хто може за них голосувати?"

Наразі єдиною жертвою нового російсько-українського протистояння стала партія проросійська "ОПЗЖ". Бойові дії навіть не розпочалися, а людей партії Віктора Медведчука вже "розкидало" по всій Європі.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook пише відомий український журналіст і блогер Денис Казанський.

"Політики, які вісім років переконували нас, що Росія - наш друг, партнер, мирна братська країна і взагалі не сторона конфлікту, раптом ламанулися з України, як тільки з'явилися чутки про можливе російське вторгнення. Як же так? Виходить, ті, хто більше всього закликає дружити з Росією, найбільше її ж бояться?

З 2014 року ці люди нас переконували, що в Україні фашизм, при владі страшні радикали та русофоби. Але від "радикалів" при цьому чомусь ніхто не тікав. Усі ці чуваки з "ОПЗЖ" сиділи тут, спокійно ходили до Ради, виступали на ефірах. А як тільки пішли чутки, що тут можуть з'явитися їхні улюблені росіяни, то відразу чомусь побігли геть. Дивно, правда? Фашистів не боялися, а від антифашистів кинулися тікати стрімголов", - заявив він.

Більше того, Казанський наголосив на примітному факті: лише один Волошин із фракції "ОПЗЖ" вирушив до Білорусі, решта - до Європи, Ізраїлю й інших країн НАТО.

"Якийсь сюрреалізм. Люди роками кричать, що у НАТО нам не треба, що в Україні зовнішнє керування, але при першому ж шухері (точніше, при перших чутках про можливий шухер) кинулися саме туди, під крило "зовнішніх управителів" із "агресивного блоку". Але самий кайф, що зовсім скоро всі вони прилетять назад і робитимуть вигляд, що нічого не було, знову будуть зображати з себе захисників народу, розповідатимуть своїм виборцям, що захищають їхні інтереси, переживають за країну тощо.

Але за фактом ми бачимо, що ці люди плюють і на країну, і на людей, і валять у країни НАТО першими, навіть коли жодної небезпеки ще немає. Не уявляю, хто може вірити цим нікчемностям після всього, що сталося. Хто може за них голосувати?" - наголосив Казанський.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Зеленський відреагував на втечу VIPів з України: "Вирок для себе вони винесли".

Ми також писали, що Зеленський із першої леді зняли домашнє відео після чуток про "втечу".

Автор: Денис Казанский

Останні новини