14 лютого 2022, 19:29

"Та що ж це за керівник "наддержави" такий?" – Злий Одесит про комічне фото Путіна

Експерт здивувався ситуації із главою Кремля на зустрічі з міністрами російського уряду.

"Та що ж це за керівник "наддержави" такий?" – Злий Одесит про комічне фото Путіна

У соціальних мережах активно коментують кадри зустрічі, які здивували Мережу, голови Кремля Володимира Путіна з двома міністрами російського уряду. Під час доповіді Путіну Сергій Лавров і Сергій Шойгу перебували на відстані приблизно 10 метрів.

Відомий український експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook зазначив про аномальні побоювання російського президента у зв'язку із загрозою коронавірусу, що призводить до таких незвичайних форм карантину.

"Так що ж це за керівник "наддержави" такий? Ну, припустимо з Емманюелем Макроном, відомим у минулому головорізом зі складу "Примарного легіону", на рахунку якого за час служби 87 успішних операцій-ліквідацій, Володимир Путін побоявся сидіти ближче, ніж на відстані кидка сюрикену, але що ж Сергій Лавров?" – зазначив він.

За словами Коваленка, страх Путіна захворіти на коронавірус незабаром стане притчею во язицех.

"І начебто як і Путін, і Лавров, і Шойгу вакцинувалися вакциною Супутник-V (насправді Pfizer), яка не має аналогів у світі, але все одно між ними гіпертрофована безпечна прірва. Таке враження, що Путіна як малу дитину знайомлять із зовнішнім світом. Спочатку він півтора року просидів у бункері у Ново-Огарьово. Потім його потроху стали виводити у люди. А зараз етап довгих столів", – зазначив він.

14 лютого президент РФ Володимир Путін провів зустрічі з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим і міністром оборони Сергієм Шойгу.

Кілька днів тому Путін приймав президента Франції за таким же довгим столом.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини