9 лютого 2022, 12:55

"Хтось здивований?" – Злий Одесит про новий допінговий скандал РФ на Олімпіаді

Росія знову потрапила у допінговий скандал на тлі підозр щодо фігуристів.

"Хтось здивований?" – Злий Одесит про новий допінговий скандал РФ на Олімпіаді

Росія знову потрапила у допінговий скандал на Олімпіаді: світові ЗМІ повідомляють, що церемонія нагородження російських фігуристів була відкладена, оскільки, за непідтвердженими поки що офіційно даними, один з російських фігуристів здав позитивний допінг-тест.

Як повідомляє Inside the games, допінг-проба, з якою пов'язана проблема, була здана ще до початку Олімпіади у Пекіні.

Російське спортивне видання "Чемпіонат" повідомило про появу "невтішних подробиць", а користувачі соціальних мереж наголошують на ризику позбавлення російських спортсменів "золота".

При цьому відомий український експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook зазначає, що російська олімпійська збірна, яка вже перебуває під санкціями, знову під підозрами. На Олімпіаді у Пекіні Росію позбавили права виступати під своїм прапором, використати форму з прапором РФ, гербом Росії, іншими національними символами. Також Росії заборонено виконувати свій гімн.

"Те, що називається: ніколи такого не було і ось знову! Представник МОК Марк Адамс заявив, що у команди фігуристів якоїсь гібридної країни, яка бере участь в Олімпійських іграх під гібридним прапором, з'явилися проблеми з допінг-тестом. Ой, гаразд! Серйозно?" Хтось здивований?" – зазначив український експерт.

Раніше українська біатлоністка встановила світовий рекорд на старті ОІ 2022.

Напередодні команда ОКР втратила лідерство на Олімпіаді 2022 року.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини