1 лютого 2022, 11:57

Ярош назвав причини майбутньої поразки Росії: "Саме тому вони не мають шансів перемогти нас"

Ярош виокремив 6 обставин, які надихають його та вселяють впевненість у майбутній перемозі України.

Ярош назвав причини майбутньої поразки Росії: "Саме тому вони не мають шансів перемогти нас"

Радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош звернувся до українців на тлі загрози російського вторгнення, наголошуючи, наскільки сильнішою та єдиною стає Україна в умовах загрози з боку РФ. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Ярош виокремив 6 обставин, які надихають його та вселяють впевненість у майбутній перемозі.

"У ситуації невизначеності (бути чи не бути ерефівському широкомасштабному наступу) та за низького рівня довіри українського народу до владних інститутів найбільше надихає кілька найважливіших, на мою думку, речей:

- повна підтримка українцями своїх Збройних Сил;

- системна, розрахована на перспективу діяльність командування ЗСУ на чолі з Головнокомандувачем генералом Валерієм Залужним;

- єдність і спільна робота командування ЗСУ з керівництвом Міністерства оборони й особисто з міністром Олексієм Резніковим і керівництвом Міністерства закордонних справ на чолі з міністром Дмитром Кулебою;

- допомога наших союзників і партнерів на дипломатичному фронті та забезпечення наших Армії та Флоту зброєю, боєприпасами, бойовою технікою, іншими необхідними засобами;

- висока мобілізаційна готовність сотень тисяч патріотів України та їх мотивація та розуміння, що війна з Росією триває вже 8 років… і як наслідок душевний спокій усіх, хто зі зброєю у руках чи іншим способом займався, займається та займатиметься ліквідацією московських окупантів;

- також вражає єдність у думках і діях усіх, кому не байдуже... Як писав нещодавно один мій друг – мер Форпосту України: "Коли вороги полізуть – ми їх вбиватимемо..." – заявив Ярош, натякаючи на градоначальника Дніпра Бориса Філатова.

На думку Яроша, українці як народ мають велику кількість недоліків, проте за 30 минулих років незалежності продовжують зміцнювати національний моноліт і не дозволять противнику здобути перемогу у війні.

"У нас, українців, є багато недоліків. Але 30 років незалежності нашої держави, революції та війна кують із нашого народу міцний національний моноліт, саме тому у цих зародкових у****в немає жодних шансів перемогти нас. Брати та сестри! Всі буде Україна! Смерть ворогам!" – заявив він.

Радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош різко звернувся до президента України Володимира Зеленського, розкритикував главу держави після заяви із закликом не нагнітати паніку на фоні загрози російського вторгнення.

Автор: Дмитрий Ярош

Останні новини