18 січня 2022, 10:28

"Це не журналісти", – Ярош розповів, як треба вчинити з мураївським каналом "Наш"

Ярош закликав очистити український телевізійний етер від пропаганди Кремля від імені каналу "Наш".

"Це не журналісти", – Ярош розповів, як треба вчинити з мураївським каналом "Наш"

Радник Головнокомандувача ЗСУ, командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош виступив із різкою критикою на адресу телеканалу "Наш", який відкрито займає проросійську позицію.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він прокоментував конфлікт, який напередодні виник у центрі Києва, де прихильники Петра Порошенка під час мітингу прогнали журналіста Тимура Страхова.

"Мураївський "Наш" не український телеканал, а кремлівська пропаганда... Усі, хто працює на Мураєва, не журналісти, а кремлівські лизоблюди, скабєєвсько-киселівські негідники..." – заявив він.

До того ж Ярош порівняв конфлікт із російськими пропагандистами з бойовими діями проти російських найманців і закликав очистити український телевізійний етер від пропаганди Кремля.

"Геть кремлівську пропаганду з українського етеру!" – заявив він.

17 січня журналіста каналу "Наш" Тимура Страхова прогнали з акції на підтримку Петра Порошенка, якому Печерський райсуд Києва з 11:00 обирав запобіжний захід. Коли журналіст збирався вийти в етер, кілька активістів оточили його та почали наступати. Кореспондент ретувався, а йому слідом група учасників акції вигукувала рекомендації перебувати поруч із поліцією та не переживати про власну безпеку.

Нагадаємо, напередодні літак із Петром Порошенком на борту вилетів із Варшави та приземлився у Києві, а об 11:00 суд розпочав розгляд справи.

О 19:50 з'явилася інформація, що судді стало зле та йому нібито викликали швидку допомогу. Пізніше канцелярія суду спростувала цю інформацію.

Надвечір до будівлі суду стягнули велику кількість силовиків.

Автор: Дмитрий Ярош

Останні новини