12 січня 2022, 16:30

Кох назвав місце, де може ховатися Назарбаєв: "Там він і сидить: так і Путіну, і Токаєву спокійніше"

Кох назвав місце у Росії, де протягом 2 останніх тижнів може ховатися Назарбаєв.

Кох назвав місце, де може ховатися Назарбаєв: "Там він і сидить: так і Путіну, і Токаєву спокійніше"

Відомий російський опозиційний політик Альфред Кох вказав на можливе місцеперебування 81-річного колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва, який після збройних протестів у країні надовго зник із публічного простору.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Кох зазначив, що востаннє Назарбаєва було помічено 28 грудня у російському Санкт-Петербурзі. Цим же днем датуються останні новини на офіційному сайті першого президента Казахстану.

Розвиваючи припущення, Кох зазначив, що казахстанський екслідер міг залишитися у Північній російській столиці на святкування Нового року, а після початку озброєних протестів у країні повертатися додому вже не було сенсу.

Більше того, за словами Коха, перебування Назарбаєва у Санкт-Петербурзі вигідне ключовим постатям вирішення казахстанської кризи – Володимиру Путіну та місцевому президенту Токаєву.

"У Пітері куди безпечніше... А ви всі Ростов, Ростов... Абу-Дабі, Хайнань і т.д. Чого город городити? Де бачили востаннє  там він і сидить. Так і Путіну, і Токаєву спокійніше", – зазначив політик.

Раніше журналіст Денис Казанський зібрав свідчення казахстанців про те, як російські військові почали діяти після прибуття на територію Казахстану.

Нагадаємо, інтервенція російської армії на територію Казахстану безпосередньо пов'язана з великою демографічною проблемою Росії та гострим дефіцитом робочої сили. Про це заявив російський опозиціонер Альфред Кох.

Автор: Альфред Кох

Останні новини