20 грудня 2021, 20:55

Шрайк про особистий "інтерес" Зеленського у справі Порошенка: "Має стати однією з родзинок програми"

20 грудня ДБР повідомило про підозру Петру Порошенку у зв'язку з підозрою у закупівлі вугілля на окупованих територіях у 2014-15 роках.

П'ятому президенту Петру Порошенку загрожує 15 років в'язниці за "фінансування тероризму", "державну зраду" та "створення терористичної організації".

Наразі Петро Порошенко перебуває за кордоном із робочими візитами та збирається повернутися в Україну "після свят".

Журналіст і блогер Роман Шрайк зазначив, що найцікавіше у сьогоднішньому резонансі зі звинуваченням експрезидента полягає у тому, що справу активізували саме зараз, перед "новорічним анабіозом".

Безумовно, цю справу логічніше було приурочити до старту нового політичного сезону, коли суспільство повернеться до робочого ритму прокинеться та почне шукати винних у нестачі вугілля для опалення.

"І тут їм – "Порошенко вкрав усе вугілля ще у 2015!" Насправді не вкрав, а завіз, але хто розбиратиметься. Гаразд, це жарти. А якщо серйозно, чому зараз?

Окрім косплею Януковича, який любив поєднувати арешти з танцями, я маю лише одне пояснення – Володимир Зеленський пише сценарій відосика для новорічного привітання, і знущання з попередника має стати однією з родзинок програми.

Якщо що, то тепер я не жартую. Чинний президент має дуже специфічну психіку", – зазначив Шрайк.

Нагадаємо, Олександр Турчинов звинуватив Банкову у замовній справі проти лідера опозиції. А експерти вважають, що підозра Порошенку стане подарунком для Кремля, де з 2014 року не можуть вибачити його рішучості у боротьбі з окупацією територій.

У "ЄС" нагадали про гастрольне минуле Зеленського, який під час анексії Криму знаходився у Москві.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини