13 грудня 2021, 17:59

У російській Думі порівняли українців із тарганами

Російський політик Бородай, який сприяв окупації Донбасу, порівняв українців із тарганами, які "розуміють лише капець чи дихлофос".

У російській Думі порівняли українців із тарганами

Депутат російської Думи від керівної партії "Єдина Росія" Олександр Бородай заявив, що з українськими політиками нема про що домовлятися. До того ж російський політик порівняв українців із тарганами, які "розуміють лише капець чи дихлофос".

Заява члена правлячої російської партії прозвучала в інтерв'ю російському виданню НСН.

На слова Бородая звернув увагу відомий український журналіст і блогер Денис Казанський. У своєму YouTube-каналі Казанський опублікував фрагмент відео із заявою політика, в якому російський депутат розповів про ставлення до України та українців.

На додаток Казанський зазначив про цей важливий момент зізнання Бородая та звернувся до українців та українських політиків, які досі вважають правильним відновлення "дружніх відносин" із Росією.

У зв'язку з цим блогер нагадав нещодавню заяву одного із засновників ОПЗЖ Віктора Медведчука, який заявив про необхідність дружби та партнерства з РФ та "Єдиною Росією", членом якої у Думі і є Бородай.

Казанський закликав українців поширювати інформацію про слова Бородая для того, щоб країна знала про реальні плани Росії щодо української держави.

"Дуже важливо, щоб ці висловлювання російських політиків і депутатів Держдуми бачили у кожній українській квартирі. Щоб кожна українська сім'я, кожен українець знали, що там вони говорять і що стосовно нас планують", – заявив Казанський.

Раніше у Росії вже підшукали кандидатуру для наступного президента України, озвучивши зручне для РФ прізвище у прямому етері каналу "Россия-1". На ток-шоу "60 минут" російської пропагандистки Ольга Скабєєвої постійний експерт програми головного редактора видання "Национальная оборона" Ігор Коротченко заявив, що наступним президентом України міг би стати ватажок "ДНР" Денис Пушилін.

А на сайті підконтрольного Кремлю пропагандистського видання Russia Today вийшов матеріал із заголовком "Заменитель Зеленського", у якому російський журналіст як заміну Зеленському запропонував ексспікера Дмитра Разумкова. Зауважимо, як російські журналісти використали сфабриковані дані соцопитування та заявили, що Зеленський і Разумков за підтримкою українців нібито йдуть "ніздря в ніздрю".

Автор: Денис Казанский

Останні новини