2 грудня 2021, 11:07

"Занурилася на саме її дно", – Злий Одесіт щодо заяви Захарової про Україну

Український військовий експерт і блогер Олександр Коваленко звинуватив Захарову у брехливих заявах щодо ситуації в Україні.

"Занурилася на саме її дно", – Злий Одесіт щодо заяви Захарової про Україну

Відомий український військовий експерт і блогер Олександр Коваленко (Злий Одесит) на красномовному прикладі показав брехливість пропаганди органів державної влади Росії про Україну. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Коваленко нагадав, що ще 25 листопада у МЗС Росії вустами спікера відомства Марії Захарової заявили про "наступ" ЗСУ на всій лінії фронту.

Проте за тиждень лякаючі заяви російської влади так і не підтвердилися.

"За вікном ранок 2 грудня, і мені просто цікаво, які результати цього “наступу”? Скільки населених пунктів звільнено ЗСУ чи, навпаки, втрачено у ході контрнаступу противника? Які зайняті райони, опорні пункти та в яких напрямках? Адже наступ саме це і має на увазі, але ВСУ як не змінювали, так і не змінюють своїх позицій. Ось і виникає питання: який такий "наступ" здався Марії Захаровій і її роботодавцям тиждень тому?" – зазначив блогер.

Коваленко підкреслив, що вказаний приклад добре показує методи роботи російської влади, яка не відповідає за свої слова, публікуючи велику кількість маніпулятивних і брехливих повідомлень про Україну та Донбас.

"Я в цьому випадку навіть не намагаюся спростувати брехливість слів цієї особистості та у цілому всієї російської системи. Просто я вкотре нагадую, що у наш високотехнологічний вік кожне слово відразу ж є історією. А всі ці гібридні персонажі та Захарова серед них уже давно не просто вляпалися в історію, вони занурилися на її дно", - підкреслив Коваленко.

Повідомлялося, що РФ посилила угруповання біля кордонів з Україною, перекинувши багатотисячний військовий контингент на південні полігони нібито для "зимових навчань".

Раніше Захарова всерйоз артикулювала, що США й інші країни НАТО нібито не сприяють збереженню мирної ситуації лише тому, що говорять про небезпеку, яку на кордоні створюють війська РФ.

Нагадаємо, командувач ОЗ ЗСУ Наєв попросив допомоги у США.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини