5 листопада 2021, 20:08

Ярош розкритикував Зеленського - експерт оцінив наслідки: "Слід чекати висновків найближчим часом"

Дмитро Ярош відразу після призначення до ЗСУ визнав, що президент Володимир Зеленський не має великого авторитету серед військових.

Ярош розкритикував Зеленського - експерт оцінив наслідки: "Слід чекати висновків найближчим часом"

Радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош у нещодавньому інтерв'ю заявив, що Володимир Зеленський не має великого авторитету серед військовослужбовців української армії. Крім цього, екслідер "Правого сектору" наголосив на недостатній роботі глави держави щодо забезпечення військових.

За його словами, якщо президент поставить у пріоритет армію, тоді військові його поважатимуть.

"Ну, знаючи, як Зеленський ставиться до будь-якої критики, слід чекати на організаційні висновки щодо Яроша найближчим часом. Цей недопрезидент між можливістю підвищити свій авторитет в армії та звільнити того, хто говорить правду, не замислюючись, обере друге", - прокоментував перспективи Яроша блогер Олег Шарп.

Нагадаємо, інформація про призначення Дмитра Яроша з'явилася 2 листопада й одразу спровокувала радісну реакцію українців, а пропагандистка Ольга Скабєєва перервала етер, щоб повідомити "жахливу новину".

У Держдумі почали лякати "наступом" України на Росію через нову посаду Яроша.

Сам експарламентар зізнався, що наказ був готовий ще 20 жовтня, але лише на початку листопада він офіційно обійняв нову посаду. За словами Яроша, він уже має деякі напрацювання, передані Валерію Залужному.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини