3 листопада 2021, 13:51

Організатор акції антивакцинаторів у Києві розповів свій "рецепт" лікування коронавірусу – у Мережі відреагували

У соціальних мережах емоційно прокоментували рецепт антивакцинатора щодо лікування коронавірусу замість щеплень.

Організатор акції антивакцинаторів у Києві розповів свій "рецепт" лікування коронавірусу – у Мережі відреагували

У соціальних мережах посміялися з організатора акції антивакцинаторів у Києві. З'ясувалося, що ним є блогер Олександр Надежа з Миколаївської області, який поділився своїм "рецептом лікування" коронавірусу замість щеплень.

Відео на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував журналіст Данило Яковлєв, після чого антивакцинатора висміяли користувачі.

Надежа заявив, що ефективною профілактикою проти захворювання на коронавірус є горілка та сода. За його словами, вдихання парів алкоголю нібито здатне запобігти захворюванню. Горло при цьому потрібно полоскати содою.

Блогер, що опублікував фрагмент відео з "рецептом", із сарказмом прокоментував його висловлювання.

"Спирт і сода. Учасник акції проти вакцинації розповідає, як треба лікуватися від усіх проблем. Слухайте! Він брехати не буде, а всі його методики доведені вченими, яких дуже часто можна спостерігати на лавочках чи магазинах "АТБ" після 22:00", – зазначив журналіст.

Сам Олександр Надежа на відео заявив, що його сторінки у соціальних мережах регулярно блокують адміністратори через поширення недостовірної інформації про коронавірус.

Раніше антивакцинатори повністю перекрили автомобільний рух під ВР у центрі Києва. Мітингувальники влаштували масштабну акцію протесту у центрі столиці в урядовому кварталі, вимагаючи скасування карантинних обмежень і заборони примусової вакцинації громадян від коронавірусу.

Раніше лікар Комаровський закликав українців вакцинуватись тими препаратами від коронавірусу, які вже існують. Надалі вони зможуть боротися з новими штамами вірусу.

Нагадаємо, у середині жовтня 2021 року Комаровський звернувся до громадян України із закликом вакцинуватися, щоб для багатьох ця осінь не була останньою.

Автор: Сеть

Останні новини