6 жовтня 2021, 12:08

"Оце так зрада!" - в ОРДЛО знову зробили вибір на користь України

Продаж кондитерської продукції "Рошен" в ОРДЛО обурив російських пропагандистів.

"Оце так зрада!" - в ОРДЛО знову зробили вибір на користь України

На території окупованої частини Донбасу місцеві жителі продають українські продукти, які потрапляють на території ОРДЛО контрабандою. Більш того, ситуація, що склалася, викликала обурення російських пропагандистів, які опублікували фотографію оголошення, що клеять прямо на стовпах в окупованій Ясинуватій.

Особливе роздратування російських ЗМІ викликала продаж кондитерської продукції компанії "Рошен", яка належить п'ятому українському президенту Петру Порошенко.

Публікацію на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter прокоментував відомий журналіст і блогер Денис Казанський. За його словами, нічого дивного у ситуації, що склалася, немає, оскільки продукти з України мають високу якість і користуються попитом з боку жителів окупованої частині Луганської та Донецької областей.

Більш того, попит на продукти харчування з України підвищується на тлі російских товарів більш низької якості.

"Оце так зрада! Насправді нічого дивного немає. Українські продукти дійсно гарні, тому їх везуть в ОРДЛО контрабандою й ось так продають оголошеннями. І попит є, тому що російське д***о з магазинів люди їсти не хочуть", - зазначив Казанський.

Раніше Гармаш заявив, що підсумки виборів до Держдуми на окупованій частині Донбасу є неприємним сюрпризом для Кремля: проголосувало всього 200 тисяч з 650 тисяч власників російських паспортів у ОРДЛО.

Журналіст також припустив, що президент РФ Володимир Путін має намір здійснити спробу військового вторгнення на територію України з метою встановлення повного контролю над країною.

А у соціальних мережах активно обговорюють сюжет одного з телеканалів ОРДЛО з окупованого Донецька, де на минулих вихідних був продовольчий ярмарок. Донеччани стояли у чергах за продуктами, які продавали "без магазинних накруток".

Автор: Денис Казанский

Останні новини