20 вересня 2021, 17:52

"Як тільки у Кремля з'явилися проблеми", – Береза зазначив дивний збіг під час стрільби у Пермі

Береза відзначає збіг, який здається дивним і підозрілим, під час стілянини у Пермському університеті.

"Як тільки у Кремля з'явилися проблеми", – Береза зазначив дивний збіг під час стрільби у Пермі

Колишній депутат і політичний оглядач Борислав Береза відзначає збіг, який здається дивним і підозрілим. Стрілянина у Пермі з великою кількістю жертв і поранених сталася у момент, коли на адресу російської влади посипалися звинувачення у масових фальсифікаціях на виборах у Держдуму РФ.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він зазначив, що інформація про напад стрілка на університет у Пермі інформаційно перекрила всі повідомлення про сумнівну легітимність виборів до російського Парламенту.

"Як тільки у Кремля з'явилися проблеми з підрахунком голосування у Думу та посипалися звинувачення у фальсифікаціях, то відразу з'явилася стрілянина у Пермі з 8 убитими та понад 10 пораненими. І по всіх інформаційних каналах відразу пішла інформаційна хвиля, яка перекрила все про вибори", - зазначає Береза.

Більш того, оглядач нагадав про інші трагедії, більш ранні у Росії, які дотепер викликають підозри щодо російських спецслужб.

При цьому ті росіяни, хто голосує за партію влади, погоджуються з тим, що відбувається у країні та фактично продовжують життя режиму, який протягом 20 останніх років тримається у РФ і спричинив нинішній стан справ у сучасній Росії.

Нагадаємо, з'являються нові дані про розстріл студентів у пермському виші, де кількість загиблих зросло до 8 осіб. У соціальних мережах публікуються відео очевидців, які стали свідками нападу. Стрілок зробив не менше 30 пострілів, імовірно, з гладкоствольної рушниці Huglu 12-го калібру. Студенти заблокували двері в аудиторіях, намагаючись перешкодити стрілку вільно переміщатися університетом.

Близько 11:00 зловмисник проник на територію кампусу Пермського університету з травматичною зброєю та відкрив стрілянину на вулиці. Під час атаки частина студентів і викладачів закрилася від нападника в аудиторіях вишу, інші самостійно евакуювалися, у тому числі вистрибуючи з вікон.

Автор: Борислав Береза

Останні новини