26 марта 2017, 17:20

Конгресу США запропонують заморозити активи Дмитра Медведєва

Екс-адвокат Надії Савченко Марк Фейгін повідомив, що буде просити американський Конгрес розглянути питання щодо введення персональних санкцій проти російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Конгресу США запропонують заморозити активи Дмитра Медведєва

Про це він повідомив у соцмережі, передає "Диалог.UA".

Фейгін вважає, що Медведєв повинен відповісти за насилля у відношенні росіян. У зв'язку із чим він заявив, що вдарить по прем'єру та його оточенню в їх найболючіше місце.

Завтра, 27 березня, адвокат проситиме американських сенаторів та конгресменів ввести Дмитра Медведєва до санкційного списку із замороженням його активів у США.

"Я закликатиму американських сенаторів і конгресменів внести Дмитра Медведєва до списку санкцій із заморожуванням його активів в США. За сьогоднішнє насильство щодо протестуючих жителів Москви повинні відповісти корупціонер Медведєв та його сім'я, разом з найближчим оточенням", – повідомив адвокат.

Нагадаємо, на Пушкінській площі в центрі Москви загони ОМОНу та спецпідрозділів МВС Росії розпочали операцію по зачистці площі від учасників акції протесту проти корупції.На даний момент точно відомо, що поліція встигла затримати близько 150 чоловік. Кореспонденти телеканалу "Дождь" повідомляють, що силовики застосували сльозогінний газ.

Последние новости