4 травня 2024, 16:39

Тамар повідомив, що росіяни планували штурм Києва у березні, та розповів, хто їм завадив: "За моїми відомостями..."

Військовий експерт Григорій Тамар поділився інформацією про плани Кремля, яким не вдалося здійснитися.

Тамар повідомив, що росіяни планували штурм Києва у березні, та розповів, хто їм завадив: "За моїми відомостями..."

"Є кадровий голод у вас зараз в армії та є ситуація, коли значна частина населення не хоче в армію. Це основна ваша проблема зараз: навіть не нестача зброї, хоча це той самий наболілий момент, тому що у кінцевому підсумку перемагають не гармати, не кулемети, а перемагають люди", - озвучив свої міркування на тему ключових проблем ЗСУ Григорій Тамар.

Інтерв'ю для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

Військовий експерт розповів, коли росіяни збиралися повторно наступати на Київ і що їм завадило впровадити план у життя: "Те що росіяни штурмуватимуть Харків, я про це кажу два роки, що вони на Харківському напрямку зроблять попутні наступальні кроки та на Київському напрямку можуть спробувати знову штурмові дії здійснити. Вони планували штурм Києва у березні: вони зосередили там угруповання щонайменше 30 тис. осіб. У результаті дій російських патріотів на території Бєлгородської області (добровольчого корпусу), їм довелося терміново перекидати війська, щоб відновити там порядок".

"Вони, за моїми відомостями, перекинули понад 10 тис. осіб із Харківського напрямку. До сьогоднішнього моменту їм вдалося відновити чисельність. Чи достатньо 30 тис. осіб для штурму Харкова? За логікою ні, але це залежить від того, хто у вас у Харкові є: якщо у вас там достатня кількість сил і чи є у вас там можливості це угруповання зупинити", - підсумував Тамар.


Раніше Тамар пояснив, куди пропав Путін: "Вчинив дію, за яку багато священиків відпустили б йому гріхи".

Автор: Григорий Тамар

Останні новини