24 квітня 2024, 07:00

"Кадиров скоро помре, після цього вибуху у Чечні не уникнути", – Майкл Накі

Відхід із життя глави Чечні Рамзана Кадирова загрожує для путінського режиму величезними проблемами, вважає Майкл Накі.

"Кадиров скоро помре, після цього вибуху у Чечні не уникнути", – Майкл Накі

Стан глави Чечні Рамзана Кадирова швидко погіршується, а його фізичний відхід похитне путінський режим.  Таку думку у своєму блозі в YouTube висловив російський журналіст, опозиціонер Майкл Накі.

Днями Росію сколихнула сенсація про невиліковну хворобу глави Чечні Рамзана Кадирова. ЗМІ з'ясували, що чиновник із 2019 року страждає на панкреонекроз і, судячи із зовнішнього вигляду, жити йому залишилося недовго. Смерть Кадирова буде великим випробуванням для путінського режиму, впевнений Накі.

"Чечня - це порохова бочка. Насмілюся припустити, що, кого б туди не поставили (навіть Апті Алаудінова), вибуху не уникнути... У Чечні Кремль вибудував жорстку, але водночас дуже крихку систему влади. Москві доводиться оперативно вирішувати, як зберегти там стабільність. Простого рішення у цієї проблеми немає. Ніхто з присутніх у публічному полі наближених падишаха не здатний бути його точною копією та керувати регіоном за кадировською моделлю", - повідомив журналіст.

Ґрунтуючись на свіжих відео з Кадировим, Накі висловив припущення, що глава Чечні в осяжному майбутньому піде з життя.

"Мені здається, що Кадиров скоро помре. Він не виглядає як здорова людина... І це буде великим випробуванням для російської влади. Чечня тримається на дуже тоненькій волосині. У Чечні ненавидять Кадирова... Там верхівка забрала собі все взагалі, зокрема федеральні гроші, які виділяються на регіон, купують собі "Бентлі", будують палаци, заводять по 5-6 дружин. Звичайні люди живуть дуже погано... Коли Кадиров і його режим помруть, боротьба за владу дуже сильно розгорнеться. Це буде серйозна точка напруги", - розповів Накі.

Історія з Кадировим, на його думку, демонструє загальну нестабільність путінського режиму.

"Приклад Кадирова показує, наскільки там усе крихке. За позірної якоїсь стабільності там усе з лайна і палиць, і палиці вже у дефіциті. Вони намагаються зробити вигляд, що у них усе добре в економіці, армії... Але це не більше ніж спроби замести все під килим", - констатував журналіст.


Редакція сайту не відповідає за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини