22 квітня 2024, 15:24

Комбат Федоренко попередив українців про небезпеку, яка очікує на нас найближчим часом

Юрій Федоренко повідомив, що армія РФ спробує скористатися вікном можливостей, поки не прибуде військова допомога Заходу.

Комбат Федоренко попередив українців про небезпеку, яка очікує на нас найближчим часом

Ворог добре обізнаний і точно знає, що в України виникли перебої з боєприпасами, тому намагається використати ситуацію на свою користь, розповів Юрій Федоренко. Росіяни не тільки перехопили ініціативу на фронті, збільшившиу рази застосування авіації, а й дедалі частіше бомблять мирні міста України.

Про це Юрій Федоренко повідомив в ефірі телеканалу "Прямий" на YouTube.

Комбат ЗСУ попередив про те, що до того моменту, поки ми не отримаємо військову допомогу від США, ракетний терор РФ посилиться. Водночас перебої з ракетами до систем ППО призводять до того, що повністю збивати ворожі повітряні цілі не вдається, саме тому цивільним потрібно бути максимально уважними й обережними та не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Досвідчений військовий звернувся до українців: "Росія розуміє, що в України недостатня кількість протиповітряних засобів і боєприпасів. Допомога, дай Боже, буде узгоджена та прийде через якийсь період часу. Використовуючи це "вікно", противник максимально намагається бити, тому, на жаль, ракетні обстріли триватимуть. Звертаюся до наших громадян: я розумію, що присутня певна втома від війни, але не ризикуйте своїм здоров'ям, а під час повітряної тривоги шукайте укриття".

Раніше комбатФедоренко сказав прямо, чим можна "вилікувати" страх перед мобілізацією.

Автор: Сеть

Останні новини