19 квітня 2024, 12:05

"Це нас очікує найближчими роками", – Портников зробив протверезний прогноз щодо перемир'я з РФ

Віталій Портников переконаний, що тривалого миру між Україною та РФ бути не може, а перемир'я, яке на нас очікує, буде лише перепочинком для обох сторін.

"Це нас очікує найближчими роками", – Портников зробив протверезний прогноз щодо перемир'я з РФ

Журналіст, публіцист і військово-політичний оглядач Віталій Портников знову повторив свою тезу про те, що війна РФ з Україною - це екзистенціальний конфлікт, який неможливо припинити на довгий час. В ефірі YouTube-каналу "ГОВОРИТЬ ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ" аналітик заявив: перемир'я з РФ буде можливе лише у тому разі, якщо буде зрозумілим, що в обох сторін бракує зброї, людей і економічних ресурсів, щоб воювати далі.

"Якщо буде зрозуміло, що Україна та Росія перетворилися на простір безвиході та відчаю, то керівники країн можуть укласти угоду для перемир'я, щоб накопичити сили та з новими силами почати війну на знищення противника. Найімовірніше, це на нас і чекає найближчими роками", - спрогнозував Портников.

За словами журналіста, якщо перемир'я відбудеться раніше, то РФ і Україна просто збережуть більше економічних і демографічних ресурсів.

"Ми не знаємо, як ситуація розвиватиметься далі. Це не залежить від нас. Це залежить від політичної волі Заходу", - підкреслив аналітик.

Автор: Виталий Портников

Останні новини