18 квітня 2024, 15:30

Сазонов розповів важливий нюанс про ліквідовану українськими спецслужбами "жирну" ціль: "Далі буде спекотніше"

Політолог Кирило Сазонов прокоментував удар українськими безпілотниками по об'єкту у Ростовській області.

Сазонов розповів важливий нюанс про ліквідовану українськими спецслужбами "жирну" ціль: "Далі буде спекотніше"

Чергова успішна операція українських спецслужб - удар дронами по Кам'янському хімзаводу у Ростовській області, повідомив Кирило Сазонов. При цьому політолог пояснив, чому ліквідація цього об'єкта на території РФ має для нас важливе значення.

У чому особливість заводу у Ростовській області, по якому прилетіли українські дрони, можна дізнатися з публікації Кирила Сазонова у Telegram.

Свою розповідь боєць ЗСУ почала з констатації факту та коментарями до того, що сталося: "На Кам'янському хімзаводі у РФ після прильоту трьох безпілотників спалахнула пожежа. Як заявив губернатор Ростовської області Голубєв, усі безпілотники були збиті. Як завжди, але ось один із них упав на територію заводу, пошкодивши скління адміністративної будівлі. Скло вставлять і все буде добре. Повірити губернатору заважає той факт, що там уже щось горить. Сподіваюся, далі буде спекотніше".

Потім Кирило Сазонов розповів, що насправді виробляли на заводі у Ростовській області, який був вражений безпілотниками: "Комбінат "Каменський" - одне з найбільших хімічних підприємств Півдня Росії. Офіційно на ньому виробляють шпалерний клей, пентафталієві лаки, натрієву сіль, антифризи та смоли поліефірні ненасичені. Насправді - ракетне паливо для оборонки, що ні для кого не є секретом, тож цілком законна та логічна мета".

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини