28 березня 2024, 07:00

"Ухвалено принципове рішення", – Соловей анонсував страти політв'язнів у РФ

Валерій Соловей запевняє, що Кремль незабаром скасує мораторій на смертну кару у Росії.

"Ухвалено принципове рішення", – Соловей анонсував страти політв'язнів у РФ

Російський політолог Валерій Соловей запевняє, що Кремль планує скасування мораторію на смертну кару у країні. Після цього, з його слів, почнуться страти політв'язнів.

Тривожний прогноз для РФ він опублікував на своєму офіційному каналі у Telegram увечері 27 березня.

Соловей запевняє, що нинішні керівники Росії мають намір відродити у Росії сталінські методи, зокрема смертну кару ворогів режиму та просто незгодних.

"Ухвалено принципове рішення перейти до неосталінської моделі керування суспільством і економікою. Питання про зняття мораторію на смертну кару також вирішене", - розповів російський політолог.

Він також попередив, що смертну кару буде застосовано до політв'язнів "заднім числом", тобто вже засудженим супротивникам режиму змінять строки на вищу міру.

Варто уточнити, що влада та пропаганда РФ почали активно обговорювати тему скасування мораторію на смертну кару після теракту у "Крокус Сіті Хол". Однак за фактом смертна кара у Росії вже активно застосовується на неофіційному рівні. Борис Нємцов і Олексій Навальний, які були головними політичними конкурентами російського диктатора, вбиті.

Автор: Валерий Соловей

Останні новини