26 березня 2024, 17:45

Соловей підтвердив, що "Путін перебуває у холодильнику", та розповів про те, хто керує Росією

Політолог Валерій Соловей заявив, що Росією керує приблизно 20 осіб на чолі з Миколою Патрушевим.

Соловей підтвердив, що "Путін перебуває у холодильнику", та розповів про те, хто керує Росією

Після вбивства Олексія Навального у російській політичній верхівці почалися сильні конфлікти. Цілком можливо, що теракт у підмосковному ТРЦ "Крокус Сіті Хол" - це наслідок кремлівських розборок.

Таку думку висловив російський політолог, "іноагент" Валерій Соловей в інтерв'ю Олександру Демченку, яке можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

"Бульдоги ще не вилізли з-під килима. Вони гризуть там один одного, тому іноді ми бачимо якісь плями на килимі, але цей клубок рано чи пізно викотиться назовні", - запевнив аналітик.

Як зазначив Соловей, зараз Росією керує приблизно 20 осіб. Вони складають так зване "політбюро". Наприкінці листопада минулого року вони домовилися про те, як розподілять позиції, але два тижні тому, після вбивства Навального, у них почалися серйозні конфлікти.

"У Росії зараз триває дуже інтенсивна, невидима світу боротьба. І я очікую серйозної політичної кризи у країні. За своїми наслідками вона буде порівнянна, а може навіть перевершить кризу кінця 91-го - початку 92-х років", - спрогнозував політолог.

Верховний правитель РФ на сьогоднішній день - Патрушев-старший. Він хоче легітимізувати владу у країні, тому розробив чіткий план на цей рік: спочатку призначити свого сина прем'єр-міністром, а потім після "відставки Путіна" посадити його у президентське крісло. Усе здавалося вирішеним, і раптом почалися конфлікти, тому план Патрушева поставлено під загрозу, розповів політолог.

Крім того, Соловей заявив, що Путін, як і раніше, перебуває у холодильнику, а замість нього ми бачимо двійника Євгена Васильовича, який не управляє жодними процесами у країні, а виконує винятково роль ляльки, яка розмовляє.

"Це тесля родом із Білорусі, який намагається говорити, як Путін, й імітувати його повадки, але у нього це дуже погано виходить, - зазначив Соловей. - Небіжчик ніколи у житті не став би так із кимось зближуватися, обійматися та тиснути руки. Це разюча відмінність у поведінці, та й за голосом помітна різниця. Крім того, двійник молодший років на 8-10 і перебуває у набагато кращій фізичній формі. Також він вищий на зріст, ніж оригінал. Це теж помітно".

Автор: Валерий Соловей

Останні новини